Basket Talk

Μπουντενχόλζερ: «Σύντομα θα είναι έτοιμος ο Αντετοκούνμπο»

Μπουντενχόλζερ: «Σύντομα θα είναι έτοιμος ο Αντετοκούνμπο»

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ ανέφερε στις δηλώσεις του ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ελαφιών».

O Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίαζε από πέμπτο σερί ματς των Μπακς, στην ήττα με 114-102 από τους Καβαλίερς.

Ο Έλληνας σούπερ-σταρ έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, αλλά όπως τόνισε ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ η επάνοδός του στις αγωνιστικές δραστηριότητες δεν θα αργεί .

«Σύντομα θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν ακόμα πράγματα στα οποία δουλεύει, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και του παιχνιδιού. Στον κόσμο μας νομίζω ότι ο παίκτης έχει την τελική, τελική απόφαση, είτε είναι ο Γιάννης είτε ένας πρωτάρης. Είναι πώς νιώθουν τα παιδιά και τελικά εάν είναι έτοιμοι. Είτε είναι η ομάδα μας είτε οποιαδήποτε ομάδα, ο παίκτης τελικά, νομίζω, έχει τη μεγαλύτερη αίσθηση για το πού είναι και πόσο έτοιμος είναι. Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος που αφιερώνει με φυσιοθεραπευτές, με όλη την ομάδα υποστήριξης είναι σημαντικός. Υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία και μαζί παίρνουμε αποφάσεις», ανέφερε ο κόουτς «Μπαντ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0