Basket Talk

Επεισόδιο Μαυροκεφαλίδη με παράγοντα του Προμηθέα - Λίβανος: «Ταραχτήκαμε» (video)

Επεισόδιο Μαυροκεφαλίδη με παράγοντα του Προμηθέα - Λίβανος: «Ταραχτήκαμε» (video)

Ο Γιάννης Λίβανος μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα σχολίασε την κατάσταση που βρίσκεται ο Ιωνικός αυτή τη στιγμή, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας. «Θερμό» επεισόδιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μαυροκεφαλίδη και σε παράγοντα της αχαϊκής ομάδας.

Ο εκτελών χρέη πρώτου προπονητή στον Ιωνικό, Γιάννης Λίβανος, ερωτώμενος για τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα κόντρα στον Προμηθέα, απάντησε κάπως… ειρωνικά πως «Μία κακή εμφάνιση έχουμε».

Ωστόσο, λίγο αργότερα διέψευσε ο ίδιος τον εαυτό του αναφέροντας ότι «εντάξει, είχαμε κακές εμφανίσεις και με το Λαύριο και με το Περιστέρι και με τον Κολοσσό».

Σχετικά με τη διερεύνηση του αγώνα Κολοσσός – Ιωνικός σχολίασε «Ταραχτήκαμε αυτή τη βδομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, υπάρχουν αρμόδιοι γι' αυτό», ενώ τέλος συμπλήρωσε αναφορικά με την ενότητα που υπάρχει μεταξύ ομάδας και κόσμου πως «Ήταν μεγάλο, τεράστιο μήνυμα από τον κόσμο που μας στήριξε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά, θα κάνουμε διορθωτικές κινήσεις όταν μπορέσουμε και θεωρώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας». Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως το γήπεδο στη Νίκαια σήμερα (21/1) ήταν μόλις κατα το 1/3 γεμάτο, έχοντας λιγότερο κόσμο από κάθε άλλο εντός έδρας ματς στη σεζόν (λιγότερα από 150 άτομα).


Τέλος, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης «άναψαν» τα αίματα ανάμεσα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και τον παράγοντα (General Manager) του Προμηθέα, Θανάση Σουφλιά, οι οποίοι είχαν έναν ιδιαίτερα έντονο… διάλογο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0