Basket Talk

Κολοσσός – Καρδίτσα 73-62: Απόρθητο… φρούριο η Ρόδος! (video)

Κολοσσός – Καρδίτσα 73-62: Απόρθητο… φρούριο η Ρόδος! (video)

Το αήττητο στη Ρόδο διατήρηση με ευκολία ο Κολοσσός, που επικράτησε της Καρδίτσας με 73-62 και ανέβασε το ρεκόρ του στη φετινή Basket League στο 8-5, κάνοντας το 7/7 εντός έδρας!

Εύκολο απόγευμα είχε στη Ρόδο ο Κολοσσός, που «καθάρισε» ουσιαστικά τη νίκη ήδη από την πρώτη περίοδο και έφτασε τελικά στη νίκη με 73-62 απέναντι στην Καρδίτσα για την 13η αγωνιστική της Basket League. Σημείωσε έτσι την όγδοη φετινή του νίκη, κάνοντας μάλιστα στο 7/7 εντός έδρας!

Οι γηπεδούχοι ήταν φοβεροί και στις δύο μεριές του γηπέδου στην αρχή του παιχνιδιού. Δεχόμενοι μόλις εννέα πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, πετυχαίνοντας μάλιστα και 23, έθεσαν από πολύ νωρίς τις βάσεις για να φτάσουν στη νίκη. Στη συνέχεια η Καρδίτσα ισορρόπησε την κατάσταση, αλλά η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια νούμερα στο ημίχρονο (40-25).


Παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Κολοσσό να είναι σταθερός σε άμυνα και επίθεση και να μην απειλείται ουσιαστικά. Αφού «έκλεισε» το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα δέκα πόντων (55-45), διαχειρίστηκε σωστά την υπέρ του κατάσταση και κάπως έτσι έφτασε σχετικά εύκολα στην επικράτηση με το τελικό 73-62.


Τα δεκάλεπτα
: 23-9, 40-25, 55-45, 73-62

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0