Basket Talk

Giannis: Η φανέλα του Greak Freak φιγουράρει στην 3η θέση των πωλήσεων πίσω από Κάρι και Λεμπρόν!

Giannis: Η φανέλα του Greak Freak φιγουράρει στην 3η θέση των πωλήσεων πίσω από Κάρι και Λεμπρόν!
Η φανέλα των Μπακς με το όνομα Antetokounmpo έχει... πέραση καθώς ο Giannis είναι τρίτος σε πωλήσεις πίσω από Στεφ Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς, έως τώρα στη σεζόν.
Άλλη μία απόδειξη για τη δημοφιλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε από την άλλη όχθη του Ατλαντικού καθώς ο Έλληνας σούπερ σταρ πέρα από την προσπέραση στον Ντουράντ στην ψηφοφορία για το All Star Game, φιγουράρει και στην τρίτη θέση των πωλήσεων, όσον αφορά τις φανέλες, σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν 2022-23.

Η αγάπη για τον Giannis σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη είναι ένα φαινόμενο γνωστό και ως εκ τούτου και η φανέλα με το ονομά του  έχει μεγάλη πέραση μέσω από το επίσημο store του NBA.

Πρώτη σε πωλήσεις είναι αυτή του πρωταθλητή Στεφ Κάρι, ενώ ακολυθεί ο «βασιλιάς», Λεμπρόν Τζέιμς. Πίσω από τον δις MVP της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη και την 4η θέση, είναι ο συνεχώς αναδυόμενος Λούκα Ντόντσιτς με τον Κέβιν Ντουράντ να συμπληρώνει την πεντάδα. Εκτός 15αδας ο Νίκολα Γιόκιτς.

Αναλυτικά η δεκάδα στις πωλήσεις

  1. Στεφ Κάρι
  2. ΛεΜπρόν Τζέιμς
  3. Γιάννης Αντετοκούνμπο
  4. Λούκα Ντόντσιτς
  5. Κέβιν Ντουράντ
  6. Τζα Μοράντ
  7. Τζέισον Τέιτουμ
  8. Ντέβιν Μπούκερ
  9. Τζοέλ Εμπίντ
  10. Ντέμιαν Λίλαρντ
Ως προς τις ομάδες, το δίδυμο Τζέιμς-Ντέιβις τοποθετεί τους Λέικερς στην κορυφή, με τους Ουόριορς να έρχονται δεύτεροι. Τρίτη θέση για τους Σέλτικς και τέταρτη για τους Μπακς. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπουλς.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0