Basket Talk

Ευρωλίγκα: Εννέα (έως σήμερα) προσθήκες στα ρόστερ οκτώ ομάδων

Ευρωλίγκα: Εννέα (έως σήμερα) προσθήκες στα ρόστερ οκτώ ομάδων

Ο Γενάρης ήταν ανέκαθεν μήνας των μεταγραφών στο… ποδόσφαιρο, αλλά και το μπάσκετ, όσον αφορά στην Ευρωλίγκα, δεν πάει πίσω, αφού η έναρξη του Β Γύρου της κανονικής περιόδου σήμανε διορθωτικές κινήσεις για κάποιες ομάδες.

Από τις 28 Δεκεμβρίου λοιπόν όταν η Φενέρμπαχτσε ενέταξε στο δυναμικό της τον Κώστα Αντετοκούνμπο και μετά, δηλαδή τις επόμενες 20 μέρες έχουν γίνει συνολικά εννέα προσθήκες στα ρόστερ οκτώ ομάδων της διοργάνωσης. Πρόκειται για τις Εφές, Μονακό, Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Μπάγερν και τον Ερυθρό Αστέρα που όμως είναι μία… κατηγορία μόνος του αφού η δική του μεταγραφή (Καμπάσο) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση λόγω τιμωρίας του κλαμπ.

Αντίθετα, ομάδες που τα ονόματά τους ακούστηκαν και μάλιστα έντονα ότι θα κάνουν προσθήκες όπως ο Παναθηναϊκός που από τις αρχές του χρόνου μέσω των ρεπορτάζ φερόταν να έχει απεριόριστο μπάτζετ για μεταγραφές αλλά και η Βίρτους Μπολόνια που φερόταν ως προορισμός για αρκετούς παίκτες, έμειναν άπραγες.

Από τους 9 παίκτες στους οποίους αναφερόμαστε οι δύο είναι πρωτάρηδες στη διοργάνωση, ο Νιγηριανός φόργουορντ της Μονακό Τσίμα Μονέκε και ο γκαρντ της Βαλένθια Σάνον Έβανς. Δύο έχουν ξαναπαίξει στην ομάδα που πήγαν (Σίνγκλτον και Σίλι) ενώ οι άλλοι 5 είχαν παίξει σε άλλες ομάδες (Αντετοκούνμπο, Τέιλορ, Πολονάρα, Καμπάσο, Μποστ).

ΟΙ (ΕΩΣ 18/1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Ομάδα

Παίκτες

Εφές

Κρις Σίνκλτον (φόργουορντ)

Μονακό

Τσίμα Μονέκε (φόργουορντ)

Φενέρμπαχτσε

Κώστας Αντετοκούνμπο (σέντερ)

Ζαλγκίρις Κάουνας

Αϊζάια Τέιλορ (γκαρντ), Ακίλε Πολονάρα (φόργουορντ)

Ερ.Αστέρας

Φακούντο Καμπάσο (γκαρντ)

Βιλερμπάν

Ντι Μποστ (γκαρντ)

Βαλένθια

Σάνον Εβανς (γκαρντ)

Μπάγερν

DJ Σίλι (γκαρντ)


Γιάννης Ψαράκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0