Basket Talk

Γκραν Κανάρια – Προμηθέας 91-72: «Βαριά» ήττα από τους ανώτερους Ισπανούς! (video)

Γκραν Κανάρια – Προμηθέας 91-72: «Βαριά» ήττα από τους ανώτερους Ισπανούς! (video)
Δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά πράγματα ο Προμηθέας απέναντι στην Γκραν Κανάρια. Γνώρισε «βαριά» ήττα στην Ισπανία, με 91-72, με τους γηπεδούχους να μην κινδυνεύουν ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Η Γκραν Κανάρια αποτελούσε το ακλόνητο φαβορί και αυτό αποδείχθηκε και στο παρκέ απέναντι στον Προμηθέα. Οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια, επικράτησαν με 91-72 και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου του EuroCup, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 9-2. Οι Πατρινοί ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στην δεύτερη και στις αρχές της τρίτης περιόδου και κάπως έτσι, έπεσαν στο 6-5 και στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η ισπανική ομάδα ξεκίνησε με διάθεση να «καθαρίσει» από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Έπειτα από ένα 7-0 στα πρώτα δύο λεπτά και με τον Προμηθέα να δυσκολεύεται πάρα πολύ και στις δύο μεριές του γηπέδου, η Γκραν Κανάρια είχε αποκτήσει προβάδισμα 15 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (29-14).

Κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα στη συνέχεια, με τον σύλλογο της Πάτρας να βρίσκει καλύτερο ρυθμό στην επίθεση, με τους Κουλμπόκα και Κάουαν να ξεχωρίζουν, όμως και πάλι η διαφορά παρέμενε σε διψήφια επίπεδα στο ημίχρονο (41-31).

Μόλις δύο λεπτά αφότου γύρισαν οι δύο ομάδες στο παρκέ, οι παίκτες του Χριστόπουλου είχαν μειώσει στους 4 (42-38), ωστόσο μετά σαν να… κόλλησαν και οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάνε και πάλι σε «ασφαλή» επίπεδα, ξεφεύγοντας στο +16 στο 30’ (67-53).

Δεν άλλαξαν και πολλά έως και το φινάλε της αναμέτρησης, με τους Ισπανούς να κυριαρχούν, ανεβάζοντας μάλιστα τη διαφορά στους 21 τελειώνοντας το ματς (77-56 στο 34’) και να επικρατούν τελικά με 91-72.


Τα δεκάλεπτα:
29-14, 41-31, 67-53, 91-72

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0