Basket Talk

Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε τρομερή φόρμα!»

Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε τρομερή φόρμα!»

Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκο (19/1, 21:30) για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ο Σέρτζιο Σκαριόλο εκθείασε τους «πράσινους»!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (19/1, 21:30) ο Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της εφετινής Euroleague.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο προπονητής του ιταλικού κλαμπ, Σέρτζιο Σκαριόλο, αποθέωσε τους «πράσινους» και φυσικά μίλησε για τα λάθη που δεν πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχουν επιστρέψει κάποιοι παίκτες πίσω και έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.»

Ο 61ος ετών τεχνικός στη συνέχεια εξήγησε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει σπουδαία και συγκεντρωμένη άμυνα για 40 λεπτά. «Εμείς θα πρέπει να δώσουμε μια ακόμη μάχη και να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε σαν ομάδα. Πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε, βήμα-βήμα. Ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά σίγουρα βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0