Basket Talk

Πρόεδρος της Σερβίας: «Το κράτος έχει διαθέσει τεράστια ποσά σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν»

Πρόεδρος της Σερβίας: «Το κράτος έχει διαθέσει τεράστια ποσά σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν»
Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων σχολίασε την χρηματική βοήθεια που έχει προσφέρει η κυβέρνηση σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, με τους δύο «αιώνιους» να συμμετέχουν έπειτα από πολλά χρόνια ταυτόχρονα στη EuroLeague.
Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, οι δύο μεγαλύτεροι σερβικοί σύλλογοι, ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν αγωνίζονται ταυτόχρονα στην EuroLeague. Την συμμετοχή τους στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση στην Ευρώπη σχολίασε ο πρόεδρος της ΣερβίαςΑλεξάνταρ  Βούτσιτς, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Happy TV.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του σερβικού κράτους μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που έχουν λάβει οι δύο σύλλογοι από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι μόνο άλλες τρεις με τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη έχουν τέτοια κρατική υποστήριξη.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου διαθέτουμε τόσα πολλά χρήματα για τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, που ίσως μόνο τρεις ή τέσσερις σύλλογοι μπάσκετ στην Ευρώπη έχουν λάβει τόσα χρήματα από το κράτος. Δεν είναι περίεργο που παλεύουν για την οκτάδα στη Euroleague», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος πρόεδρος.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0