Basket Talk

Λυκογιάννης: «Η Ρίτας έπαιξε στο όριο του φάουλ αλλά έτσι πας στους 16»

Λυκογιάννης: «Η Ρίτας έπαιξε στο όριο του φάουλ αλλά έτσι πας στους 16»
Στο κακό δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς του ΠΑΟΚ στη Λιθουανία και τον αποκλεισμό από τη Βίλνιους Ρίτας.
Ο ΠΑΟΚ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για ένα ημίχρονό ωστόσο στο δεύτερο κατέρρευσε και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του BCL. Στο κακό δεύτερο ημίχρονο και στην πιεστική άμυνα της Ρίτας, που έπαιζε στο όριο του φάουλ, μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο Έληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα παιχνίδι με το νόμισμα να έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο πλάνο μας, ελέγχαμε το ρυθμό και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεσή μας. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα και η άμυνά της Ρίτας ήταν πολύ επιθετική, στο όριο του φάουλ ή και πάνω από αυτό. 

Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το σκληρό παιχνίδι και αυτό το επίπεδο.  Αλλά, αν θες να πας στους «16» έτσι πρέπει να παίξεις. Μείναμε από δυνάμεις και ήταν φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

Η προσέγγιση της Ρίτας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε κάποια τρίποντα, το κοινό μπήκε στο παιχνίδι, πήραν ψυχολογία και έτσι ελέξχαν το ρυθμό και πήραν τη νίκη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0