Basket Talk

EuroLeague, Final 4: Οι Έλληνες στην τρίτη θέση των αγοραστών για τα... ανάρπαστα εισιτήρια!

EuroLeague, Final 4: Οι Έλληνες στην τρίτη θέση των αγοραστών για τα... ανάρπαστα εισιτήρια!
Πανζουρλισμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» για το Final Four του Κάουνας επικράτησε Δευτέρα (16/1) και Τρίτη (17/1), με τους Λιθουανούς να δείχνουν τη μεγαλύτερη... τρέλα (37% κατέληξαν σε εκείνους). Στην τρίτη θέση οι Έλληνες και στη δεύτερη, με εκείνους που αγόρασαν τα περισσότερα, οι Ισπανοί.
Η Euroleague της σεζόν 2022-23 είναι πιθανότατα η πιο ανταγωνιστική/εντυπωσιακή σε εξέλιξη, έως τώρα τουλάχιστον και όπως ήταν λογικό επικράτησε... ο κακός χαμός για ένα εισιτήριο μόλις άνοιξε η πλατφόρμα.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» τόσο για την προπώληση (16/1) όσο και ως προς την πώληση (πρωί 17/1) ήταν τεράστιο, παρά τις δυσκολίες που είχαν αρκετοί με την πλατφόρμα που άνοιξε και ως εκ τούτου 11 χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια» έγιναν... ανάρπαστα.

Εκείνοι που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τα περισσότερα ήταν οι οικοδεσπότες, Λιθουανοί, οι οποίοι αγόρασαν το 37% των εισιτηρίων ενώ με μεγάλη διαφορά ακολούθησαν οι Ισπανοί (18%). Την τριάδα συμπληρώνουν οι Έλληνες στο 13% ενώ πιο πίσω βρίσκονται οι Τούρκοι (7%).

Θυμίζουμε πως τα υπολοιπόμενα εισιτήρια που θα μοιραστούν για να γεμίσει η «Zalgirio Arena» το τριήμερο 19-21 Μαϊου θα πάνε στις 4 φιναλίστ (περίπου 600 θα πάρει η κάθε ομάδα).

Πηγή: BasketNews.com

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0