Basket Talk

Πατήρ και υιός Σμιθ «τρόλαραν» τον 48άρη ΛεΜπρον! (video)

Πατήρ και υιός Σμιθ «τρόλαραν» τον 48άρη ΛεΜπρον! (video)
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν απλά απολαυστικός κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς καθώς τελείωσε τον αγώνα με 48 πόντους, οδηγώντας στη νίκη την ομάδα του. Το highlight της φοβερής παράστασης του 38χρονου σούπερ σταρ ήταν το επικό «τρολάρισμα» που δέχθηκε από τον  Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ για την... ηλικία του!
Το έχει βάλει στόχο να μείνει στην ιστορία του NBA ο ΛεΜπρον Τζέιμς! Ο άσος των Λέικερς πραγματοποίησε ακόμα μία «παράσταση» κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, τελειώνοντας τον αγώνα με 48 πόντους, έχοντας 11/16 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 11/12 βολές, 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ και κανένα λάθος! Ξεκάθαρος στόχος του 38χρονου αστέρα της ομάδας του Λος Άντζελες δεν είναι άλλος από το να προσπεράσει τον μεγάλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στη πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ



Πέρα από την φοβερή εμφάνιση του ΛεΜπρον, μία κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού ήταν όταν ο ίδιος δέχθηκε επικό «τρολάρισμα» από τον Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ για την ηλικία του! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στο παιχνίδι, ο Τζαμπάρι είπε στον ΛεΜπρόν ότι έπαιξε εναντίον του μπαμπά του όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2003 για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς! «Νιώθεις γέρος, έτσι δεν είναι;», είπε αστειευόμενος ο νεαρός άσος των Ρόκετς και ο ΛεΜπρόν δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Ο Τζαμπάρι Σμιθ ο πρεσβύτερος ήταν στο γήπεδο και μάλιστα χαιρέτησε τον ΛεΜπρον μετά το τέλος του αγώνα. Είναι φοβερό ότι 20 χρόνια μετά, ο άσος των Λέικερς βρέθηκε αντιμέτωπος με τον γιο του. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, ο μπαμπάς του Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ δεν έπαιξε πραγματικά εναντίον του ΛεΜπρόν Τζέιμς καθώς δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο σε εκείνον τον αγώνα.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0