Basket Talk

Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας 97-60: Άνετη επικράτηση και τώρα… Ρεάλ στο κατάμεστο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας 97-60: Άνετη επικράτηση και τώρα… Ρεάλ στο κατάμεστο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας για την 12η αγωνιστική της Basket League και στρέφει το ενδιαφέρον του στη... μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/01)!

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας το μυαλό στον πολύ κρίσιμο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/01), κέρδισαν άνετα τον Απόλλων Πάτρας. Το μόνο που… κρατάνε οι Πατρινοί από τον αγώνα είναι το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Βερτζ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους . Άλλο ένα double double για τον Σάσα Βεζένκοφ (15π., 10ρ.).

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν… χαλαροί στον αγώνα, δίνοντας περιθώριο στην ομάδα της Πάτρας να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ. Η είσοδος του Τζορτζ Πάπας στο παρκέ ήταν καθοριστική, καθώς ο γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν «καυτός», βάζοντας 3/3 τρίποντα και οδηγώντας το ματς σχεδόν σε double score (40-22, στο 18:00).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διατήρησε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα που είχε «χτίσει» στο πρώτο ημίχρονο. Για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Βερτζ, ο οποίος μάλιστα αποκτήθηκε σήμερα από τους Πατρινούς.

Οι ερυθρόλευκοι, με διακριθέντες τους Βεζένκοφ που έκανε ένα… χαλαρό double double και τον Πάπας με την «εκρηκτική» εκκίνηση στο παιχνίδι, πήρε μία εύκολη νίκη και τώρα όλοι έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στον πολύ σημαντικό αγώνα της Παρασκευής 20/01 απέναντι στη φιναλίστ της περσινής Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 26-15, 27-14, 23-14

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0