Basket Talk

Ιωνικός: «Θα βοηθήσουμε ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω από την ομάδα μας»

Ιωνικός: «Θα βοηθήσουμε ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω από την ομάδα μας»
Την δική της θέση για τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ρόδο (συντριβή με 89-48) αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά και τo ρεπορτάζ του BN Sports, πήρε η διοίκηση του Ιωνικού. Δέσμευση για να συνεισφέρουν όπου τους ζητηθεί για να μην υπάρχει καμιά σκιά πάνω από την ομάδα τους, πήραν οι άνθρωποι του συλλόγου της Νίκαιας.
Σχετικά Άρθρα
Άπαντες είχαν βγάλει ανακοινώσεις για τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) στη Ρόδο και τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό και ήρθε και η σειρά της διοίκησης του Ιωνικού να το κάνει.

Μετά λοιπόν από το... περίεργο αποτέλεσμα, τον αρχικό «αποκλεισμό» της αναμέτρησης από τις στοιχηματικές εταιρείες και την απόφαση της ΕΟΚ να διερευνήσει περαιτέρω το ζήτημα, το οποίο πήρε και έκταση πέρα από τα «του οίκου μας» με το ρεπορτάζ του BN Sports, στέλνοντας μάλιστα την υπόθεση και στον εισαγγελέα, ήρθε η ώρα των Νικαιωτών να πάρουν θέση. Και το έκαναν βγάζοντας ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Μετά όσα έχουν ακολουθήσει την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό, η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι απολύτως σύμφωνη και θα συνδράμει, όπως της ζητηθεί, σε οποιαδήποτε έρευνα διενεργηθεί, από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα κι αφορά τον αγώνα «Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας», που πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ρόδο, ή/και οποιονδήποτε άλλον αγώνα της ομάδας μας.

Δεσμευόμαστε από πλευράς μας να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, ούτε επάνω στην ομάδα μας, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουμε.»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0