Basket Talk

ΝΒΑ: Θρίαμβος Λίλαρντ κόντρα στον Ντόντσιτς, «τρένο» οι Σέλτικς με MVP Τέιτουμ (video)

ΝΒΑ: Θρίαμβος Λίλαρντ κόντρα στον Ντόντσιτς, «τρένο» οι Σέλτικς με MVP Τέιτουμ (video)
Επιστροφή στις νίκες για τους Μπλέιζερς με πρωταγωνιστή τον Λίλαρντ, ασταμάτητοι οι Σέλτικς με... 33αρη Τέιτουμ.

Άλλη μία βραδιά στο ΝΒΑ που είχαμε πολύ δυνατές αναμετρήσεις και παίκτες που κάνανε τη διαφορά.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, οι Σέλτικς πήρανε το διπλό στην έδρα των Χόρνετς με 122-106 και τον Τζέισον Τέιτουμ να πρωταγωνιστεί με 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη της Βοστώνης, η οποία βρίσκεται πρώτη στην ανατολή.

Οι Πέισερς υποδέχθηκαν τους Γκρίζλις, αλλά ούτε αυτοί μπόρεσαν να σταματήσουν τις «αρκούδες». Ένατη σερί νίκη για το Μέμφις, το οποίο πήρε το διπλό με 130-112 και δείχνει ανίκητο αυτή την περίοδο.

Αρχίζει και παίρνει μπρος η Ατλάντα, με τους Χοκς να παίρνουν τη δεύτερη σερί τους νίκη. Με μπροστάρη τον Τρέι Γιανγκ, τα «γεράκια» πήραν τη νίκη στην έδρα των Ράπτορς με 114-103. Ο Γιανγκ ολοκλήρωσε το ματς με 29 πόντους και 9 ασίστ.

Μετά τη νίκη επί των Σανς, οι Τίμπεργουλβς πέρασαν το εμπόδιο και των Καβαλίερς. Η Μινεσότα επικράτησε με 110-102 με τον Άντονι Τάουνς να τελειώνει το ματς με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Επιστροφή στις νίκες για τους Σίξερς, οι οποίοι με δίποντο του Εμπίντ 6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τους Τζαζ, πήρανε τη νίκη με 118-117. Ξεχώρισε ο Τζέιμς Χάρντεν με 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Λίλαρντ εναντίον Ντόντσιτς με νικητή τον… πρώτο. Οι Μπλέιζερς μετά από πέντε σερί ήττες, επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν των Μάβερικς με 136-119. Φανταστικός Ντάμιαν Λίλαρντ με 36 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0