Basket Talk

Ράντονιτς: «Ελπίζω ο Γκριγκόνις να βελτιωθεί στο μέλλον»

Ράντονιτς: «Ελπίζω ο Γκριγκόνις να βελτιωθεί στο μέλλον»
Το δικό του σχόλιο για το ματς με τη Μακάμπι, τη νίκη και που αυτή κρίθηκε, καθώς και τον Μάριους Γκριγκόνις, έκανε ο προπονητής των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς.
Ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του και τη θέληση που είχαν, εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι. Επίσης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Μάριους Γκριγκόνις θα βελτιωθεί μελλοντικά.

Το αρχικό σχόλιο του Ράντονιτς: «Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σήμαρα. Παλέψαμε για 40 λεπτά. Καναμε ενα καλό επιθετικά παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε τόσο ταλαντούχες ομάδες. Είχαμε θέματα με τα ριμπάουντ, όμως στο τέλος κερδίσαμε. Έχουμε λιγότερο από 48 μέρες για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Αρη και πρεπει να στρέψουμε την προσοχή μας εκεί»

Για τους παίκτες που.. τραβούν κουπί και ειδικότερα την σημερινή απόδοση του Παπαγιάννη: «Όπως είπα και στο ματς με τη Φενέρ, είχαμε μία διαφορετική προσέγγιση αν και χάσαμε. Οι πάικτες μας τα έδωσαν όλα σήμερα, θεωρώ ότι ήταν μια ομαδική δουλεία».

Για τον Γκριγκόνις και την όχι και τόσο καλή του απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν δήλωσε, κάπως... σκεπτικός, ότι: «Είχαμε ένα πλάνο γα το σημερινό ματς. Ο Γκριγκόνις δεν έπαιξε τόσο. Ελπίζω να βελτιωθεί μελλοντικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0