Basket Talk

Κάτας: «Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Κάτας: «Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»
Για το γεγονός ότι το ματς χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και όχι στο φινάλε, μίλησε ο Οντέντ Κάτας σε δηλώσεις του, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί είχε αποχωρήσει από τους «πράσινους».
Σχετικά Άρθρα
Λίγα λεπτά μετά την ήττα στις λεπτομέρεις, ο κόουτς της Μακάμπι και πρώην παίκτης και προπονητής του Παναθηναικού, Οντέντ Κάτας, μίλησε για το παιχνίδι και που κρίθηκε αυτό. Ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τα συναισθηματά του, επιστρέφοντας στην Αθήνα.

«Βλέποντας κανείς το πως τελείωσε το παιχνίδι, θα νομίζει πως κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Όμως για εμένα δεν είναι έτσι. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς από το πρώτο λεπτό. Θεωρώ πως χάσαμε λόγω του πρώτου ημιχρόνου, στην πρώτη περίοδο δεν είμασταν τόσο ανταγωνιστικοί. Τους αναγκάσαμε να βάλουν κάποια μεγάλα σουτ και το έκαναν. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια για να μπορούμε να παίρνουμε και τέτοιου είδους παιχνίδια, εκτός έδρας».

Όσον αφορά για τον Πόιθρες και την απουσία του που δείχνει βέβαια να έχει καλυφθεί, είπε ότι: «Ο Άλεξ είναι ένας πολύ σημαντικός πάικτης για εμάς. Έχουμε καταφέρει να βρουμε λύσεις εκ των έσω. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα γιατί είναι ένας πολύ κομβικός πάικτης για το ροτέισον».

Τέλος, ως προς την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, δήλωσε ότι «Ακόμα δεν έχω κατάλάβει γιατί έφυγα τότε από τον Παναθηναικό, όμως έτσι είναι η ζωή του προπονητή. Το έχω αφήσει πίσω και προχωράω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0