Basket Talk

10/10 με buzzer αλλά... Ντουράντ η ομάδα του Φραγκιά στη Μογγολία! (video)

10/10 με buzzer αλλά... Ντουράντ η ομάδα του Φραγκιά στη Μογγολία! (video)
Με... τρένο δίχως φρένα μοιάζει η Ερντενέτ Μάινερς του Βασίλη Φραγκιά η οποία έκανε το 10/10 στην κανονική διάρκεια και σχεδόν εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του Μογγολικού πρωταθλήματος. Ένα τρομερό buzzer beater που θύμισε... Ντουράντ χάρισε τη νίκη κόντρα στη Μετάλ.
Σχετικά Άρθρα
«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο κυρία αλλά και να είναι» λένε και αφού η «The League» κινείται στα πρότυπα του NBA, το μιμήθηκε έστω και για λίγο επί του πρακτέως. Πρωταγωνιστής σε αυτό ο παίκτης του Βασίλη Φραγκιά, Σαντσίρ, ο οποίος πέτυχε ένα... τρελό buzzer beater σουτ, με κρεμασμένο αντίπαλο πάνω του και έκλεψε για λίγο την αίγλη του Κέβιν Ντουράντ στα βάθη των στεπών. Με αυτήν την έμνευση η Ερντενέτ Μάινερς έκαμψε την αντίσταση της Μετάλ με 76-74.
Ο... Γκιούλιβερ του ελληνικού μπάσκετ, Βασίλης Φραγκιάς, τα πηγαίνει περίφημα και τη δεύτερη χρονιά του στη «The League» αφού η ομάδα του μετράει μόνο νίκες (10/10). Με τα νούμερα αυτά, οι «ανθρακωρύχοι» βρίσκονται μία ανάσα από την κατάληψη της πρωτιάς της κανονικής διάρκειας στο μογγολικό πρωτάθλημα και γιατί όχι της ανέλιξης στην κορυφή της χώρας, μία χρονιά αφότου έπαιξαν στους τελικούς.
e2781883fa3ec0c7514c91c5e9cccfe5_XL.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0