Basket Talk

Ο Δημήτρης Μωραΐτης στο BN Sports: «Μπορούμε να νικήσουμε στη Γαλλία και να προκριθούμε στους 16»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης στο BN Sports: «Μπορούμε να νικήσουμε στη Γαλλία και να προκριθούμε στους 16»

Ο γκαρντ του Περιστερίου μίλησε στο BN Sports για την τεράστια νίκη επί της Ντιζόν για τα play-in του BCL και τον… τελικό που θα παίξει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στη Γαλλία, δείχνοντας αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση.

Το Περιστέρι έδειξε χαρακτήρα στον αποψινό (10/01) αγώνα απέναντι στη Ντιζόν, στο Game 2 των Play-In του BCL, και ταξιδεύει στη Γαλλία με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Το BN Sports βρέθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» και συνομίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 14 λεπτά και έδωσε ενέργεια στην ομάδα του, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Δηλώσεις στον Χρήστο Παπαδόπουλο

Σπουδαία νίκη, σπουδαία αμυντική προσπάθεια με την είσοδό σου στο παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος που σου έχει δώσει ο προπονητής;

«Σίγουρα ένας από τους ρόλους μου είναι να μπαίνω να δίνω ενέργεια στην ομάδα, πιο πολύ αμυντικά, γενικά να τα κάνω όλα και επίθεση και άμυνα. Μπήκα, χρειάστηκε πολλή ενέργεια η ομάδα, γι αυτό με έβαλε στο παιχνίδι ο προπονητής, ήμασταν και πίσω στο σκορ και πιστεύω δώσαμε μεγάλη ενέργεια και καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Τι περιμένεις από το παιχνίδι στη Γαλλία (18/01);

«Θα είναι διαφορετικό, έχουμε ξαναπάει εκεί, ξέρουμε τι μάς περιμένει, ξέρουμε τι να κάνουμε, πώς να δουλέψουμε και πάμε να κερδίσουμε το ματς».

Πόσο δύσκολο είναι να μαρκάρεις έναν παίκτη σαν τον Χόλστον;

«Ο Χόλστον είναι πολύ έμπειρος παίκτης, παίζει πολλά χρόνια. Προφανώς δεν είναι εύκολο να μαρκάρεις ειδικά έναν τόσο κοντό παίκτη, είναι και γρήγορος, αλλά πιστεύω ότι με την ενέργεια και την εμπειρία που έχω τον πήγα πολύ καλά, όπως όλη η ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά».

Ποιοι είναι οι στόχοι της σεζόν;

«Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε. Στόχος μας για τώρα είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι πολύ δύσκολο. Έτσι είναι και η νοοτροπία του προπονητή μας, παιχνίδι με το παιχνίδι, και μετά πάμε στη Γαλλία να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Υπάρχει ελπίδα και πίστη για κάτι παραπάνω από το Top 16;

«Το σκεφτόμαστε και το θέλουμε πάρα πολύ, αλλά δε θέλω να έχουμε όνειρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όπως είπαμε παιχνίδι με το παιχνίδι, μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και πάμε να κάνουμε κάτι καλό».

5776295.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0