Basket Talk

Μπαρτζώκας:«Σταματήσαμε να παίζουμε μυαλωμένα»!

Μπαρτζώκας:«Σταματήσαμε να παίζουμε μυαλωμένα»!
Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του (15 στον αριθμό), στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις μετά το τέλος της ήττας του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο.
Ο Ολυμπιακός «βραχυκύκλωσε» στο Μόντε Κάρλο, ήταν αγνώριστος επιθετικά και παρότι κράτησε πολύ χαμηλά τη Μονακό, δεν μόρεσε να μπει με το... δεξί στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας

Στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο προπονητές στάθηκαν στην κακή επιθετική τους λειτουργία.

Αναλυτικότερα το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όπου δυστυχώς είχαμε πολλούς παίκτες σε όχι καλή βραδιά σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε, αναφερόμενος στα κακώς κείμενα της ομάδας του. «Χάσαμε 9 βολές, πολλά λέι-απ ακόμη και καρφώματα ενώ κάναμε 15 λάθη τα οποία για ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολλά και έπαιξαν σημαντικό ρόλο», τόνισε.

«Έπρεπε να βρούμε περισσότερους χώρους στην επίθεση και να παίξουμε καλύτερα απέναντι σε μία Μονακό που ανέβασε πολύ το επίπεδο της στην άμυνα» είπε και συμπλήρωσε ότι: «Μετά το καλό ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο σταματήσαμε να κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα και να παίζουμε μυαλωμένα, δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας και χάσαμε». Κατέληξε, δε, λέγοντας πως «Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, ένα κλειστό ματς όχι τόσο καλό ποιοτικά, με χαμηλό σκορ αλλά ένταση και μάχες σώμα με σώμα».


Από την πλευρά του ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο τον αγώνα και εξίσου σημαντική τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως «Βγάλαμε ένταση στην άμυνα μας μετά το κακό επιθετικά ξεκίνημα και αυτό μας βοήθησε να μπούμε ξανά στον αγώνα» και κατέληξε λέγοντας πως «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη, που πραγματικά την απολαμβάνεις για τον τρόπο που κινεί τη μπάλα και ένα από τα φαβορί για να πάει στο Final-4».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0