Basket Talk

Επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς με «διπλό» Giannis! (video)

Επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς με «διπλό» Giannis! (video)
Αν και βρέθηκαν μέχρι και στο -17, οι Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας σε καλή μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε ακόμα ένα double double, κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των Νικς, επικρατώντας με 111-107.
Επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς! Τα «ελάφια» κατάφεραν να φύγουν νικητές από τη Νέα Υόρκη, επικρατώντας των Νικς με 111-107. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ύστερα από την κακή εμφάνιση κόντρα στους Χόρνετς, σε ένα ματς στο οποίο δεν... τράβηξε κανένας από την ομάδα του, είχε πολύ καλή παρουσία και τελείωσε τον αγώνα με ακόμα ένα double double μέσα στη σεζόν!

Ο Greek Freak είχε 22 πόντους (6/15 σουτ, 1/3 τρίποντα, 9/12 βολές), 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες στα 36 λεπτά που έμεινε στο παρκέ του Madison Square Garden, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες του, τον Μπρουκ Λόπεζ (17π, 7ρ), τον Τζο Ίνγκλς (17 πόντοι από τον πάγκο) αλλά και τον Τζρου Χόλιντεϊ (15π, 9ασ).

Από την άλλη πλευρά, για τους Νικς αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος παρότι έκανε ρεκόρ καριέρας στο NBA με 44 πόντους με 15/30 σουτ και 7 ριμπάουντ, δεν μπόρεσε να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0