Basket Talk

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας 97-60: Τρομακτικοί οι «ασπρόμαυροι» πριν τον τελικό με τη Ρίτας! (video)

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας 97-60: Τρομακτικοί οι «ασπρόμαυροι» πριν τον τελικό με τη Ρίτας! (video)
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ, διαλύοντας τον Απόλλωνα Πάτρας με 97-60 στο «Παλατάκι» και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, πριν το do or die ματς με τη Ρίτας.
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ματς στο κλειστό της Πυλάιας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Πατρών με την ομάδα Άρη Λυκογιάννη να κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν ολοκληρωτικό μπάσκετ και ζεστάθηκαν, αποκτώντας παράλληλα και ψυχολογία για τον «τελικό» που έρχεται με τη Ρίτας αν θέλει να προκριθεί στους «16» του BCL.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα έυστοχος έξω απ΄τη γραμμή των 6,75 (13/24) δείχνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά τη διάθεσή του να πάει ψηλά το σκορ (23-10 πρώτη περίδος). Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, οι «ασπρόμαυροι» έτρεξαν ένα σερί 7-0 και ουσιαστικά κλείδωσαν από νωρίς τη νίκη.
 
Πλουραλισμός στην επίθεση των Θεσσαλονικιών αφού άπαντες βρήκαν σκορ. Χαντς και Ρίλει «έσυραν το χορό» ενω για τους αντιπάλους του Νίκου Βετούλα, χαμηλά έμειναν οι βασικοί γκαρντ, με το κύριο πρόβλημα βέβαια να έγκειται στην άμυνα.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 50-27, 73-40, 97-60

Το στατιστικό του Αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0