Basket Talk

Ράντονιτς: «Μετά το 30′ σκεφτόμουν ποιον να βάλω – Θα συζητήσουμε για μεταγραφές»

Ράντονιτς: «Μετά το 30′ σκεφτόμουν ποιον να βάλω – Θα συζητήσουμε για μεταγραφές»

Απογοητευμένος ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς από την εμφάνιση της ομάδας του στο τελευταίο δεκάλεπτο, σημειώνοντας ότι εξετάζουν την αγορά για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Ο Παναθηναϊκός λίγο έλλειψε να… αυτοκτονήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στο Περιστέρι, αλλά τελικά δεν πλήρωσε την αδράνειά του σε αυτό το διάστημα και επικράτησε με 72-71. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη εικόνα, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα εξετάζει την αγορά, προκειμένου να συζητηθούν πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν καλά για εμάς, αμυντικά κι επιθετικά. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν το ακριβώς αντίθετο για εμάς. Πολλά λάθη και στις δύο άκρες του παρκέ. Νικήσαμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πολλοί κακοί στα τελευταία δέκα λεπτά. Μετά από το 30′ σκεφτόμουν ποιον να βάλω, το επόμενο παιχνίδι, αφού ακολουθεί και διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, ενώ προερχόμασταν κι από ταξίδι Ευρωλίγκα.

Αν μέτρησα σωστά, κάναμε 9 λάθη στην τελευταία περίοδο. Όχι μόνο αυτό, αλλά ακολούθησε πάντα εύκολο καλάθι. Ήταν πολύ σκληρό αυτό για εμάς. Σκεφτόμασταν το τέλος του παιχνιδιού, κάποιοι έπαιξαν περισσότερα λεπτά από ό,τι είχαμε υπολογίζει, είχαμε και τους δύο πόιντ γκαρντ στο παρκέ, αλλά ο Ουόλτερς έπαιξε 33 λεπτά κι ήταν κουρασμένος, εξού τα πολλά λάθη. Αλλά ούτε στην άμυνα ήμασταν καλοί.

Εξετάζουμε πάντα την αγορά. Θα δούμε τι υπάρχει και θα συζητήσουμε για μεταγραφές.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0