Basket Talk

Μπακς-Χόρνετς 109-138: Έλειπαν τα... ελάφια του κακού Giannis, χόρευαν οι «σφήκες»! (video)

Μπακς-Χόρνετς 109-138: Έλειπαν τα... ελάφια του κακού Giannis, χόρευαν οι «σφήκες»! (video)
Ένα αναπάντεχο, βάσει βαθμολογικής κατάταξης και μάλιστα εμφατικό διπλό πέτυχε το Σάρλοτ στο Μιλγουόκι με τους Χόρνετς να μετατρέπουν τον αγώνα κόντρα στους Πρωταθλητές του 2021 σε... παράσταση για ένα ρόλο. Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Giannis, ισοφάρισαν το ρεκόρ πόντων τους στην εναρκτήρια περίοδο οι φιλοξενούμενοι (51).
Κι' αν κάποιος προσπαθούσε πριν τον αγώνα να προβλέψει την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στους Μπακς και τους Χόρνετς, ίσως ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της παρέας από το Σάρλοτ δεν θα μπορούσε να βρει την εξέλιξη αυτή. Η τριάδα Ροζίερ-Μπολ-Πλάμλι έκανε... πάρτι στο Fiserv Forum και παρότι η ομάδα τους φιγουράρει στην τελευταίεα θέση της περιφέρειας και μακριά από αυτές που οδηγούν στα play-in, πέρασε σαν σίφουνας από το Ουισκόνσιν (109-38). Σε πολύ κακή βραδιά ήταν τα «ελάφια», με μονοψήφιο Γιάννη (9π.) και χωρίς τελική πάσα που δεν πήρε αρκετές ενέργειες (5/11 σουτ).


Οι Χόρνετς, μπλόκαραν τα επιθετικά ατου των γηπεδούχουν και από την πρώτη κιόλας περίοδο (51.π, ισοφάριση του ρεκόρ στην ιστορία τους) έδιεξαν ότι δεν αστειεύονται. Η τριάδα Ροζίερ-Μπολ-Πλάμλι κάλυψε άριστα το κενό των Χέιγουορντ και Ούμπρε, ενώ ο μοναδικός διασωθείς, Μπόμπι Πόρτις, δεν μπορούσε να τους κάνει επουδενί τη ζημιά από μόνος του.

Η άμυνα της Σάρλοτ προσαρμόστηκε άψογα και από την αρχή στον Αντετοκούνμπο ενώ επιθετικά είχαν βρει ρυθμό από το πρώτο κιόλας λεπτό. Το 28-51 της πρώτης περιόδου, έγινε +27 (!) στο 17' (41-68) με τους... πεινασμένους φιλοξενούμενους να μην πατούβν «φρένο» πουθενά.

Για τους νικητές που ανέβηκαν στο 11-29, ο Τέρι Ροζίερ ήταν φανταστικός με 39 πόντους, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ (6/15 τρίποντα), ο ΛαΜέλο Μπολ πρόσθεσε άλλους 24 πόντους (7/13 τρίποντα), με 12 ασίστ και 3 ριμπάουντ και ο Μέισον Πλάμλι σταμάτησε στους 17 πόντους με 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 23 πόντους είχε και ο Ουάσινγκτον.

Ο Greek Freak σε μία αναμέτρηση που θα θέλει γρήγορα να αφ΄σηει πίσω του σημείωσε μόλις 9 πόντους (0/2 τρίποντα, 2/5 δίποντα, 5/11 βολές) με 4 ριμπάουντ και καμία ασίστ στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε. Από εκεί και πέρα, ο Μπόμπι Πόρτις πάλεψε μόνος (19 πόντους με 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ), όμως δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του. Ο Γκριν είχε 13 και οι Χόλιντεϊ-Άλεν από 12. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγραψε 9 λεπτά στη στατιστική του, έχοντας 0/6 σουτ και 2/4 βολές και μαζεύοντας 4 ριμπάουντ.

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0