Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας: Μπλουζάκια #FreeFacu φόρεσαν οι συμπαίκτες του Καμπάτσο στο ζέσταμα! (video)

Ερυθρός Αστέρας: Μπλουζάκια #FreeFacu φόρεσαν οι συμπαίκτες του Καμπάτσο στο ζέσταμα! (video)
Το δικό τους ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον Φακούντο Καμπάτσο, φορώντας στην προθέρμανση του αγώνα με την Βαλένθια μπλουζάκια που έγραφαν «#FreeFacu».
Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να... πυροδότησε τη βόμβα Φακούντο Καμπάτσο μερικές εβδομάδες πίσω και να έκανε δικό του τον Αργεντινό σταρ, παρά ταύτα η τιμωρία της Euroleague προς τη σερβική ομάδα δεν έχει επιτρέψει ακόμα τη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η διοργανώτρια αρχή ανανέωσε την «καμπάνα» μέχρι 28 Φλεβάρη, ο Καμπάτσο παραμένει στον... πάγο και έτσι ξεκίνησαν και οι νέοι του συμπαίκτες να δείχνουν την ενόχλησή τους για την εξέλιξη αυτή.
Μετά λοιπόν από το ποστάρισμα του Νεμάνια Νέντοβιτς ήρθαν και τα «χειροπιαστά» με τους Σέρβους να φορούν στο ζέσταμα του αγώνα με τη Βαλένθια, που βρίσκεται σε εξέλιξη, μπλουζάκια που έγραφαν «#FreeFacu», δηλαδή «Ελευθερώστε τον Φακούντο». Ο Καμπάτσο είναι «σιδηροδέσμιος» για τους επόμενους δύο μήνες και οι ερυθρόλευκοι περνούν στην... αντεπίθεση για να αλλάξει αυτό.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0