Basket Talk

Ουόλτερς: «Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο»

Ουόλτερς: «Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο»
Για τη δυσκολία που υπάρχει να επιστρέψεις στη διεκδίκηση του ματς μετά από ένα κακό και νωθρό πρώτο ημίχιρονο, σαν αυτό που έκανε ο ο Παναθηναϊκός στη Βαυαρία, μίλησε ο Νέιτ Ουόλτερς.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη νέα ήττα με... κάτω τα χέρια στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν και σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός πως και πάλι οι «πράσινοι« κυνηγούσαν από νωρίς το σκορ. Εκεί στάθηκε ο Νέιτ Οουόλτερς μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς,  σχολιάζοντας την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά και τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια.

Πιο αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε, παίξαμε σκληρά, όμως δεν εκτελέσαμε καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πίσω με 12. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όταν κυνηγάς τους 15-16 πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημο. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο» και συνέχισε λέγοντας πως: «Ο Ρούμπιτ είναι πολύ καλός παίκτης μας "χτύπησε" στο ποστ. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Στην επίθεση ήμασταν αργοί, δεν βρήκαμε σκορ στο τρανζίσιον. Πρέπει να το δούμε αυτό πολύ σύντομα και να το διορθώσουμε».

Είχαμε ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Όλοι έχουμε πίεση προσπαθώντας να διορθώσουμε τα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Είχαμε τέσσερις νίκες στη σειρά και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και για να το κάνουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Τέλος, αναφερόμενος στους φίλους του «τριφυλλιού» που βρόσκονταν στην Audi Dome, είπε ότι: «Ο κόσμος είναι σπουδαίος, τον είχαμε μαζί μας και τον νιώθουμε μαζί μας. Ελπίζουμε να παίζουμε καλύτερα και να συνεχίσουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0