Basket Talk

Παναθηναϊκός – Χολόν 60-67: Λύγισαν οι «πράσινες» και τώρα όλα θα κριθούν στο Ισραήλ!

Παναθηναϊκός – Χολόν 60-67: Λύγισαν οι «πράσινες» και τώρα όλα θα κριθούν στο Ισραήλ!

Λύγισε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και υπέστη την ήττα με 60-67 από την Χολόν για τον πρώτο αγώνα των play-off του EuroCup Women. Πλέον, οι «πράσινες» πηγαίνουν να τα δώσουν όλα στο Ισραήλ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που δέχθηκαν και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στους «16».

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση με τη Χολόν για τα play-off του EuroCup Women και υπέστη την ήττα με 60-67 στο ΟΑΚΑ. Έτσι, πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή που έχασε, ούτως ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει σημαντικά στο σκορ κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη Χολόν να έχει προβάδισμα πέντε πόντων (16-21). Οι φιλοξενούμενες στη συνέχεια ήταν καλύτερες και ανέβασαν τη διάφορα σε διψήφια επίπεδα για πρώτη φορά στο ματς στο 16’ (21-32), ενώ πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους στο 28-41.

Οι «πράσινες» συνέχισαν να μην πραγματοποιούν καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα η ισραηλινή ομάδα να ξεφύγει με 21 πόντους (28-49) στο 24’. Ωστόσο, έως το τέλος της τρίτης περιόδου έβγαλαν αντίδραση, καθώς μείωσαν στους οκτώ, μετατρέποντας το σκορ σε 43-51. Στο τελευταίο μέρος ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι τελικά ηττήθηκε με 60-67.


Τα δεκάλεπτα:
16-21, 28-41, 43-51, 60-67

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0