Basket Talk

Ολυμπιακός – Τάνγκο Μπουρζ 66-81: Ούτε τώρα οι «ερυθρόλευκες», υπέκυψαν στη γαλλική ανωτερότητα! (video)

Ολυμπιακός – Τάνγκο Μπουρζ 66-81: Ούτε τώρα οι «ερυθρόλευκες», υπέκυψαν στη γαλλική ανωτερότητα! (video)

Άλλη μία ήττα για τον Ολυμπιακό, η όγδοη στη φετινή EuroLeague Women σε ισάριθμες αναμετρήσεις, που δεν κατάφερε να κοντράρει σε κανένα σημείο τη γαλλική Μπουρζ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο ΣΕΦ με 66-81.

Ούτε στην έναρξη του δεύτερου γύρου μπόρεσε ο Ολυμπιακός να σημειώσει την πρώτη του νίκη στη φετινή EuroLeague Women. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ τη γαλλική Μπουρζ για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκαν με 66-81, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν αρκετά νωθρά στον αγώνα και με την Μπουρζ να πραγματοποιεί 10-0 στο πρώτο τρίλεπτο, βρέθηκαν να χάνουν στο 10’ με 18-27. H κατάσταση απλώς έγινε χειρότερη μέχρι να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, όπου ο Ολυμπιακός βρισκόταν πίσω στο σκορ με 29-49.

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε να συνέρχεται στην επανέναρξη του παιχνιδιού και σημειώνοντας 31 πόντους στην τρίτη περίοδο, «ψαλίδισε» σημαντικά τη διαφορά, φτάνοντας στους οκτώ πόντους και πήγε στο τελευταίο μέρος με το σκορ στο 60-68. Εκεί, όμως, δεν άλλαξε κάτι δραματικά και τελικά υπέστη την ήττα με σκορ 66-81.

 

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 29-49, 60-68, 66-81

Τα στατιστικά του αγώνα του ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0