Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 17: Επιστροφή Βεζένκοφ - Πλήγμα με Βιλντόζα για τον Αστέρα!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 17: Επιστροφή Βεζένκοφ - Πλήγμα με Βιλντόζα για τον Αστέρα!
Τελευταία στροφή του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα και οι απουσίες δεν λέιπουν ούτε αυτή τη βδομάδα. Χαρμόσυνα τα νέα στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» μιας και ο Σάσα Βεζένκοφ τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα με την Αρμάνι την Παρασκευή (6/1) στο ΣΕΦ. Δεν ταξίδεψε στο Μόναχο ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Πήγε για τα πολλά (Καμπάτσο) και έχασε και τον Βιλντόζα για περίπου ένα μήνα ο Ερυθρός Αστέρας.
Σχετικά Άρθρα
Η λέξη υγεία είναι αυτή που βγαίνει από το στόμα των περισσοτέρων ως ευχή σε οποιαδήποτε χαρμόσυνη περίσταση ωστόσο το 2023 έκανε... ποδαρικό με απουσίες (και επιστροφές) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ξεκινώντας στα εν... οίκω, ο Σάσα Βεζένκοφ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της Τετάρτη (4/1), στην προπόνηση της Πέμπτης (5/1) τα πράγματα πήγαν ακόμα καλύτερα και έτσι, διά στόματος Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι διαθέσιμος για το ματς με την ανεβασμένη Αρμάνι την Παρασκευή (6/1, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Για τον Παναθηναϊκό τώρα, ο οποίος θα επιδιώξει να... ρεφάρει τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον «αιώνιο», ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στα πιτ και δεν θα τεθεί στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για τον αγώνα κόντρα στη Μπάγερν.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Βαλένθια, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα παρόντος του Κρις Τζόουνς,
ο οποίος πήρε αγωνιστικά λεπτά και στο ματς της Τρίτης για την ACB, ενάντια στη Φουενλαμπράδα. Αντίθετα, ο Βίκτορ Κλαβέρ δεν θα αγωνιστεί καθώς χτύπησε στα πλευρά. Η μεγαλύτερη ζημιά όμως είναι στο σερβικό «στρατόπεδο» μιας και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει για τον επόμενο μήνα στις υπηρεσίες του MVP του Δεκεμβρίου, Λούκα Βιλντόζα, λόγω τραυματισμού στο μηρό. Αργεί ακόμα το ευρωπαικό ντεμπούτο του Φακούντο Καμπάτσο μιας και η Euroleague επέβαλε τιμωρία μέχρι τέλος Φλεβάρη στον Αστέρα.

Με τις γνωστές απουσίες θα πάιξουν κόντρα στις ελληνικές ομάδες Αρμάνι και Μπάγερν Μονάχου, ενώ για τη Ρέαλ χτύπησε εκ νέου την περασμένη εβδομάδα στο Μπιλμπάο ο Ρούντι και δύσκολα θα ενισχύσει τη «βασίλισσα» κόντρα στη Μακάμπι. Στα... ευχάριστα, επιστροφές Οτζελέγε και Μίκι μετρά η Βίρτους (εκτός ο Χάκετ όμως), γύρισε και ο Λεκαβίτσιους στη Ζαλγκίρις,

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Λουίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Βίκτορ Κλαβέρ

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Αϊζάια Κορντινιέ, Λίο Μέναλο, Ντάνιελ Χάκετ

Ερυθρός Αστέρας: Νίκολα Ιβάνοβιτς, Χασάν Μάρτιν, Φακούντο Καμπάτσο, Λούκα Βιλντόζα

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λιουταούρας Λελεβίτσιους (αμφίβολος), Τάιλερ Καβανό, Μάντας Καλνιέτις

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πόιθρες, Ουέιντ Μπόλντγουιν (αμφίβολος)

Μονακό: Τζόρνταν Λόιντ, Άντριεν Μοερμάν

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Βλάντιμιρ ΛούτσιτςΛούτσιτς, Αντρέας Ομπστ

Μπαρτσελόνα: Σέρχι Μαρτίνεθ

Μπασκόνια: -

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Παρτιζάν: -

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Άνταμ Χάνγκα, Ρούντι Φερνάντες

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνιε Τζεκίρι, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς


Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0