Basket Talk

Giannis μετά τη «μυθική» εμφάνιση: «Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό, αλλά προσπαθώ...»

Giannis μετά τη «μυθική» εμφάνιση: «Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό, αλλά προσπαθώ...»

Όσα δήλωσε ο σούπερ-σταρ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την συγκλονιστική «55άρα» κόντρα στους Ουίζαρντς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με 123-113 επί των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, αφού πέτυχε 55 πόντους και έκανε  ρεκόρ καριέρας στο NBA

Ο Έλληνας παίκτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, στάθηκε στο μπάσκετ που παίζουν οι Μπακς, αλλά και στην επίδοσή του από την γραμμή των βολών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απλώς προσπαθώ να παίρνω καλές αποφάσεις και να είμαι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθούμε να κερδίζουμε. Χάσαμε 4-5 ματς στη σειρά... Μας έλειψαν δυο από τους καλύτερους παίκτες μας, ο Τζρου Χόλιντεϊ και ο Κρις Μίντλετον όμως πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά. Παίζουμε καλό μπάσκετ, παίζουμε καλή άμυνα και κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω στην ομάδα μου τη νίκη».

Για τις επιδόσεις του στη γραμμή των βολών (15/16): «Αυτό κάνω. Απλώς δουλεύω! Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό όμως προσπαθώ να τα πάω καλύτερα, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, βάζω έξτρα δουλειά στις βολές, παλεύω να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου στο τρίποντο και να "χτυπήσω" στη ρακέτα όσο περισσότερο μπορώ».

Για το μπουγέλο που δέχθηκε στο flash interview: «Το νερό ήταν κρύο! Γι' αυτό χαμογελώ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το μπάσκετ. Έχει να κάνει με τη νίκη. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα. Παίζουμε μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί. Αυτό είναι το Μιλγουόκι και είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα. Η πόλη του Μιλγουόκι έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διαδρομή μου! Χωρίς αυτήν, δεν θα ήμουν ο παίκτης που είμαι σήμερα. Δεν παίζω για το όνομα στην πλάτη (Αντετοκούνμπο), αλλά για το όνομα μπροστά στη φανέλα (Μιλγουόκι)! Προσπαθώ να εκπροσωπώ την πόλη με τον καλύτερο τρόπο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0