Basket Talk

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έδιωξε» (ξανά) τον Πεδουλάκη και κράτησε Ράντονιτς

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έδιωξε» (ξανά) τον Πεδουλάκη και κράτησε Ράντονιτς
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Ντέγιαν Ράντοντις, αποφάσισε να κρατήσει τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν είχε την ίδια τύχη ο Αργύρης Πεδουλάκης, τον οποίο ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» απομάκρυνε από την θέση του.
Στο πρόσωπο του Αργύρη Πεδουλάκη έριξε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την εικόνα και τον μέχρι τώρα σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απομακρύνοντας τον πρώην τεχνικό των «πρασίνων» από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα η συγκεκριμένη θέση φαίνεται πως πάει προς... κατάργηση αφού δεν λειτούργησε καθόλου καλά στην ομάδα.

Σε αντίθεση με τον Πεδουλάκη, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και θα έχει μάλιστα στήριξη καθώς ο Γιαννακόπουλος θα δώσει «ελεύθερο» μπάτζετ στον Σέρβο τεχνικό για αλλαγές στο ρόστερ. Παρ'όλα αυτά ο νυν τεχνικός της ομάδας  θα βρίσκεται υπό επιτήρηση στη συνέχεια της σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να ζητάει άμεσα βελτίωση της εικόνας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης από την άλλη, παρά τις μεγάλες ευθύνες που τον βαραίνουν, δεν θα αποκοπεί εντελώς από την ομάδα αλλά θα αναλάβει το κομμάτι των Ακαδημιών και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0