Basket Talk

Πάντερ: «Πάντα μπορώ να πάρω τηλέφωνο τον Ομπράντοβιτς και να μιλήσω για οτιδήποτε»

Πάντερ: «Πάντα μπορώ να πάρω τηλέφωνο τον Ομπράντοβιτς και να μιλήσω για οτιδήποτε»

Ο Κέβιν Πάντερ σε συνέντευξή του μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για την εμπειρία του σε Ελλάδα και Σερβία.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Mozzart Sport» παραχώρησε ο Κέβιν Πάντερ, αναφερόμενος σε διάφορα ζητήματα. Μίλησε συγκεκριμένα για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και την εμπειρία που αποκόμισε κατά το πέρασμά του από την Ελλάδα, αλλά και την Σερβία, στην οποία αγωνίζεται ακόμα με τη φανέλα της Παρτίζαν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δήλωσε συγκεκριμένα:

«Έχουμε εξαιρετική σχέση. Ο Ομπράντοβιτς είναι μοναδικός τόσο ως επαγγελματίας, όσο και ως άνθρωπος. Εκνευρίζουμε καμία φορά ο ένας τον άλλο; Οπωσδήποτε. Είμαι σίγουρος ότι εξοργίζεται κάποιες φορές με τις αποφάσεις που παίρνω στο γήπεδο, όπως κι εγώ. Έχουμε μια ειλικρινή σχέση, μια σπουδαία σχέση. Είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα, μπορώ πάντα να τον πάρω τηλέφωνο και να του μιλήσω για οτιδήποτε θέλω, για το μπάσκετ, για τη ζωή, τα πάντα. Ο Ομπράντοβιτς είναι εκεί και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ βαθύτατα.

Δεν έχω υπάρξει σε πολλές ομάδες σαν αυτή. Είμαστε πολύ κοντά. Αστειευόμαστε, γελάμε, κάποιες φορές βγαίνουμε έξω. Περνάμε τις καλές και τις κακές στιγμές μαζί. Ο Ζακ ΛεΝτέι είναι ο πιο σταθερός μας παίκτης. Έχουμε επίσης τον Ματίας Λεσόρ, οποίος παίζει εξαιρετικά. Νομίζω ότι οφείλεται στην νοοτροπία και την αυτοπεποίθησή του. Δες την Αναντολού Εφές, είναι back-to-back πρωταθλήτρια της EuroLeague. Νομίζεις ότι παίζουν κάτι ξεχωριστό και έχουν τακτικές που δεν έχουμε ξαναδεί; Παίζουν pick and roll και iso, αυτό είναι. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες ομάδες είναι η τρομερή αυτοπεποίθηση.

Η Σερβία και η Ελλάδα είναι ιδιαίτερες χώρες σε ό,τι αφορά τους οπαδούς και τις απαιτήσεις. Έχω παίξει στην Ιταλία και με όλο το σεβασμό είναι μια προβλέψιμη χώρα, ιδανική για να κάνεις καριέρα, αλλά όλα εκεί έχουν να κάνουν με τη χαλάρωση. Δεν υπάρχει δράμα, δεν υπάρχει πίεση, δεν σε περιμένουν δημοσιογράφοι μετά από κάθε ματς. Έχω παίξει ακόμα στην Πολωνία και το Βέλγιο, αλλά η Σερβία και η Ελλάδα σίγουρα ξεχωρίζουν.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0