Basket Talk

Ντόντσιτς: Ρεβεγιόν πέντε... αστέρων με νέο σόου κόντρα στους Σπερς! (video)

Ντόντσιτς: Ρεβεγιόν πέντε... αστέρων με νέο σόου κόντρα στους Σπερς! (video)
Δεν λογάριασε την μέρα και κάθε άλλο παρά φιλεύσπλαχνος ήταν ο Λούκα απέναντι στους Σπερς. Ο Ντόντσιτς λοιπόν άφησε το 2022 με μία μεγαλειώδη εμφάνιση και 51 πόντους, οι οποίοι έφταναν και περίσσευαν στο Ντάλας να επικρατήσει των «σπιρουνιών» (126-125).
Σε... δαιμωνιώδη κατάσταση φαίνεται πως βρίκσεται ο Λούκα Ντόντσιτς το τελευταίο διάστημα, αφού για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε ματς κατόρθωσε να σκοράρει το λιγότερο 50 πόντους και οδηγεί τους Μάβερικς από νίκη σε νίκη. Η επικράτηση κόντρα στους Σπερς το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν η 6η σερί για την ομάδα του Ντάλας.

Πιο αναλυτικά, απέναντι στο Σαν Αντάνιο μέτρησε  51 πόντους με 12/19 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 9/15 βολές, 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε 37 λεπτά συμμετοχής!

Παρά την νέα του μαγική εμφάνιση, λίγο έλειψε αυτή να μην ήταν αρκετή αφού στο τέλος το παιχνίδι έγινε... δραματικό.

Στα 3'' πριν από το τέλος και με το σκορ στο 126-123 υπέρ των Μάβερικς, ο Τρε Τζόουνς πήγε στη γραμμή της.. φιλανθρωπίας. Ευστόχησε στην πρώτη και μιμούμενος τον Λούκα αστόχησε στην δεύτερη επίτηδες, πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και ο Μπέρτανς του έκανε φάουλ κατευθείαν φάουλ, στελοντοντάς τον και πάλι στη γραμμή. Ο Τζόουνς ευστόχησε στην πρώτη για το 126-125 και εκεί που θα μπορούσε να στέιλει το ματς στην παράτηαση, αστόχησε και πέταξε στα... σκουπίδια μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Κρίστιαν Γουντ ήταν ο συμπαραστάτης του Σλοβένου σούπερ σταρ έχοντας 25 πόντους με 4/7 τρίποντα και 7 ριμπάουντ, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Χάρνταγουεϊ (14π.), Ντινγουίντι (11π.) Στον αντίπερα όχθη για τους φιλόδοξους Σπερς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέλντον Τζόνσον με 30 πόντους και 4/5 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Σόχαν (20π.), Ποέλτλ (19π., 15ριμπ.) και Τζόουνς (18π., 7/11 σουτ).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0