Basket Talk

Ράντονιτς: «Είναι απαράδεκτο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό και να μην έχεις παλέψει»

Ράντονιτς: «Είναι απαράδεκτο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό και να μην έχεις παλέψει»
Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του μπροστά στα μάτια 18χιλιάδων φίλων του Παναθηναικού, εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.
Εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το τέλος του ντέρμπι και τη... βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας που γέμισε το ΟΑΚΑ. Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε και τους απογοητέυσαμε. Συνέβησαν διάφορα και είναι πολλά αυτά που πρέπει να κοιτάξουμε ξανά. Όπως ας πούμε το γεγονός ότι σχεδόν για 38 λεπτά δεν κάναμε φάουλ, να κόψουμε το ρυθμό τους» είπε αρχικά και πρόσθεσε.
«Αν εξαιρέσουμε το πρώτα λεπτά, δεν είχαμε καλή εικόνα. Είναι απαράδεκτο να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό και να μην δείχνεις ούτε στο ελάχιστο σημάδια μάχης. Είμαι απογοητευμένος».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι: «Είναι λυπητερό να πρέπει να βγεις μπροστά σε 18χιλιάδες κόσμου και να πρέπει να τα δώσεις όλα και να μην το κάνεις. Είναι πολλά που πρέπει να δούμε ξανά, να αναλύσουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0