Basket Talk

Καρδίτσα – Προμηθέας 68-81: Η άμυνα κράτησε ζωντανές της ελπίδες της 7αδας για τους Πατρινούς

Καρδίτσα – Προμηθέας 68-81: Η άμυνα κράτησε ζωντανές της ελπίδες της 7αδας για τους Πατρινούς

Η εμπειρία του Κακλαμανάκη και η άμυνα έκαναν τη διαφορά στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Basket League που έγινε στην Καρδίτσα.

Ο Προμηθέας πήρε μία σημαντική νίκη, μόλις τη 2η στους 7 τελευταίους αγώνες του στο πρωτάθλημα και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη 7αδα της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου προκειμένου να δώσει το παρόν στο Final-8 του Κυπέλλου. Κάτι όμως που για να το πετύχει θα πρέπει και τη Δευτέρα στον επίσης εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό να νικήσει ξανά αλλιώς θα μείνει εκτός.

Πάντως στην Καρδίτσα η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου παρά τις σημαντικές απουσίες, δηλαδή του αρχισκόρερ της ομάδας Τζο Γιανγκ και του Πορτορικανού βασικού σέντερ Κόντιτ πήρε αυτό που ήθελε. Ξεκίνησε καλά (προηγήθηκε 17-10 στο 8’) και με εξαίρεση το υπόλοιπο διάστημα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όταν “κόλλησε” επιθετικά και δέχθηκε επιμέρους 15-2 για το προσπέρασμα 25-19 της Καρδίτσας είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Πήρε τα ηνία του σκορ με τον Κακλαμανάκη μπροστάρη στην αρχή της 3ης περιόδου με 39-37 και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω αφού ξέφυγε 47-39 στο 25ο λεπτό και 61-50 στην αρχή της 4ης περιόδου με την Καρδίτσα να έχει περιορισμένες επιθετικές λύσεις.

Τα στατιστικά του αγώνα: ΕΔΩ

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0