Basket Talk

Το NBA υποκλίθηκε στον «μαγικό» Λούκα Ντόντσιτς!

Το NBA υποκλίθηκε στον «μαγικό» Λούκα Ντόντσιτς!
Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς ήταν εξωπραγματικός, πέτυχε ιστορικό ρεκόρ και όπως ήταν φυσικό όλος ο κόσμος του NBA τον αποθέωσε!
Σχετικά Άρθρα
Αυτή την νύχτα θα την θυμάται για όλη του την ζωή ο Λούκα Ντόντσιτς! Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς ήταν από... άλλο πλανήτη κόντρα στους Νικς και με μία μυθική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του σε μία επική ανατροπή. Ο 23χρονος Σλοβένος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 60+ πόντους, 20+ ριμπάουντ και 10+ ασίστ σε ένα ματς! 

Φυσικά όπως ήταν λογικό ολόκληρο το NBA έσπευσε να αποθεώσει τον «μαγικό» Λούκα μετά τα... όργια που έκανε κόντρα τους Νικς

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έγραψε «Αυτός ο τύπος δεν είναι νορμάλ», ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν είχε λόγια δηλώνοντας απλά «Αυτός ο τύπος!». Ο Φρανκ Ντιλικίνα έσπευσε να δώσει τον τίτλο του MVP της σεζόν στον Σλοβένο, ο Νικόλα Βούτσεβιτς έμεινε άφωνος, ενώ ο Κάιλ Κούζμα είπε τρελό των άσο των Μάβερικς!

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κέβιν Ντουράντ.

 
Φοβερή αντίδραση και από τον Κέβιν Γκαρνέτ. «Θα έχουμε κι άλλο άγαλμα στο Ντάλας. Αυτός είναι ο Λούκα», πόσταρε. Κι' αυτό διότι πριν δύο μέρες, ο οργανοσμός των Μάβερικς, παρουσίασε το άγαλμα του θρύλου Ντιρκ Νοβίτσκι έξω από το γήπεδο.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν εξωπραγματικός. Και αυτό παραδέχθηκε και ο Πάου Γκασόλ.
Τα ιστορικό του επίτευγμα, έλαβε τον θαυμασμό ακόμα και από αστέρες της «στρογγυλής θεάς».
Ακόμα και ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Σλοβένου παικταρά, Μάρκ Κούμπαν, γράφοντας στο Twitter: «Παρακολουθούμε το μεγαλείο του Λούκα Ντόντσιτς. Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0