Basket Talk

«Εξωγήινος» Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε... θρυλική 60αρα και έγραψε ιστορία στο NBA! (video)

«Εξωγήινος» Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε... θρυλική 60αρα και έγραψε ιστορία στο NBA! (video)
Τι είδαμε πάλι από τον Λούκα «Μάτζικ»! Ο Σλοβένος σε μία «ονειρική» βραδιά, πήρε από το χέρι τους Ντάλας Μάβερικς και με μία ανεπανάληπτη 60αρα τους οδήγησε στη νίκη επί των Νικς με 126-121! Βραδιά που θα την θυμάται για μια ζωή ο 23χρονος καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει triple double με 60+ πόντους, 20+ ριμπάουντ και 10+ ασίστ σε ένα ματς!
Ντόντσιτς από άλλο πλανήτη! Ο άσος των Μάβερικς ήταν απλά επικός στον αγώνα κόντρα στους Νικς και έκανε ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη να υποκληθεί στο μεγαλείο του! Ο Σλοβένος σε μία άνευ προηγουμένου εμφάνιση πέτυχε ιστορικό triple double, με 60 πόντους, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 47 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 126-121 στην παράταση!

Οι Νικς παρότι είχαν τον έλεγχο για τρία δωδεκάλεπτα, είδαν τον Σπένσερ Ντινγουίντι στα 10 δευτερόλεπτα πριν την λήξη να πετυχαίνει ένα απίστευτο τρίποντο και τον Ντόντσιτς να οδηγεί το ματς στην παράταση με τρομερό τρόπο! Ο Σλοβένος, 5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, αστόχησε στη βολή, πήρε το ριμπάουντ και έστειλε με δίποντο τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο!

Η παράταση ανήκε στους Μάβερικς, με τον Λούκα «Μάτζικ» να οδηγεί τελικά την ομάδα του σε μία επική ανατροπή με 126-121! Για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA ένας παίκτης καταφέρνει να πετύχει σε έναν αγώνα  60+ πόντους, να μαζέψει 20+ ριμπάουντ και να μοιράσει 10+ ασίστ, σπάζοντας έτσι όλα τα κοντέρ σε μια βραδιά!

Δείτε την εκπληκτική βραδιά του Ντόντσιτς:




www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0