Basket Talk

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε το 2022 με το απόλυτο 37/37 στις εγχώριες διοργανώσεις! (video)

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε το 2022 με το απόλυτο 37/37 στις εγχώριες διοργανώσεις! (video)

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Καρδίτσα για την 10η αγωνιστική στην Basket League αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του 2022 στις εγχώριες διοργανώσεις, μια χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντίκρισαν την ήττα σε ελληνική διοργάνωση.

Παρότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Καρδίτσα  για την 10η αγωνιστική της Basket League δεν διακυβευόταν κάτι σημαντικό πέραν του «ροζ φύλλου» που θα τον διατηρούσε αήττητο στην κορυφή της βαθμολογίας, η νίκη αποδείχθηκε ιστορικής σημασίας.

Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν ολοκληρώσουν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους για το 2022 ως αήττητοι, με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που πήραν μέρος, κάνοντας το 37/37!

 

Συγκεκριμένα, εκτός του 10-0 φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε 15/15 στο περσινό πρωτάθλημα, 8/8 στα playoffs, 2/2 στο Κύπελλο και 2/2 στο Σούπερ Καπ.

Έτσι, οι 37 νίκες στους ισάριθμους αγώνες έδωσαν στον Ολυμπιακό την κατάκτηση και των τριών τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πέρσι και το Σούπερ Καπ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, πετυχαίνοντας παράλληλα και το αξιοσημείωτο αυτό ρεκόρ.

Χρήστος Λόης 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0