Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Αυτό το παιχνίδι δεν θα μας βοηθήσει, πολλοί παίκτες έκαναν... διεκπεραίωση» (video)

Μπαρτζώκας: «Αυτό το παιχνίδι δεν θα μας βοηθήσει, πολλοί παίκτες έκαναν... διεκπεραίωση» (video)
Άκρως δυσαρεστημένος, έως και... εκνευρισμένος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού από την εικόνα των παικτών του, παρά τη νίκη στην Καρδίτσα για την 10η αγωνιστική της Basket League
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας και λίγα 24ωρα πριν την μονομαχία με τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague

«Σε καμία περίπτωση δεν θα μας βοηθήσει το παιχνίδι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα είχαμε σοβαρό πρόβλημα κινήτρου και διάθεσης. Πάρα πολλοί παίκτες έκαναν διεκπεραίωση και για αυτό δεν παίξαμε καθόλου καλά.

Δεν έχει σχέση με τις απουσίες, έχει σχέση με το ότι όσο πια η χρονιά θα προχωράει, τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και πάρα πολύ σημαντικά για εμάς. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά κάνουν μία διεκπεραίωση σε κάποια παιχνίδια, το οποίο εν μέρει είναι δικαιολογημένο, εν μέρει όχι. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα το αναλύσουμε όπως πρέπει και θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0