Basket Talk

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός 65-96: Άνετη επικράτηση πριν από το ντέρμπι των αιωνίων (video)

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός 65-96: Άνετη επικράτηση πριν από το ντέρμπι των αιωνίων (video)

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Πάτρα, επικράτησε άνετα επί του Απόλλωνα, όμως έχασε τον Γουόλτερς, ο οποίος αποχώρησε στην 3η περίοδο και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/12).

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα από νωρίς, με τον Ματέους Πονίτκα να είναι συγκλονιστικός. Ο Πολωνός σκόραρε τους 10 από τους πρώτους 13 πόντους του Παναθηναϊκού, με 2/2 δίποντα και 3/3 τρίποντα και οι «πράσινοι» πήραν από νωρίς μεγάλο προβάδισμα απέναντι στους Πατρινούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νέιτ Γουόλτερς σόκαρε άπαντες στο «τριφύλλι», καθώς στην 3η περίοδο… γύρισε το πόδι του και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό (30/12). Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Τρίτη 27/12 και θα βγει το ιατρικό πόρισμα για την συμμετοχή του στο «ντέρμπι αιωνίων».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά που είχε χτίσει η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς από την πρώτη περίοδο, δεν επέτρεψε στους Πατρινούς να πλησιάσουν, παρά την προσπάθεια που έκαναν στην 3η περίοδο οι γηπεδούχοι.

Οι «πράσινοι» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Πονίτκα, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους (3/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 22 λεπτά

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 26-45, 50-71, 65-96



Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ


Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0