Basket Talk

NBA Christmas: «Κατάπιε» τους Σανς ο... αφηνιασμένος Γιόκιτς

NBA Christmas: «Κατάπιε» τους Σανς ο... αφηνιασμένος Γιόκιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ασταμάτητος στο παρκέ και με triple-double οδήγησε τους Νάγκετς στη νίκη με 128-125 στην παράταση επί των Σανς!

Ένα τρομερό... Χριστουγεννιάτικο σόου επιφύλασσε ο Νίκολα Γιόκιτς στην αναμέτρηση των Νάγκετς με τους Σανς. Ο Σέρβος δικαιωματικά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς του NBA, καθώς ολοκλήρωσε με τον αγώνα με triple-double, έχοντας 41 πόντους, 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ!

Το Φοίνιξ βέβαια δεν παραδόθηκε άνευ όρων και παρά τον τραυματισμό του Ντέβιν Μπούκερ μόλις στο 4ο λεπτό! Οι Σανς ακόμη και χωρίς τον καλύτερο παίκτη τους, ήταν ανταγωνιστικοί και μάλιστα λίγο έλειψε να στείλουν τον αγώνα σε δεύτερη παράταση, όμως ο Λάντρι Σάμετ αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο.

Έτσι, οι Νάγκετς έφτασαν στη νίκη με σκορ 128-125. Άξιος συμπαραστάτης του Γιόκιτς ήταν ο Άαρον Γκόρντον που σημείωσε double-double (28 πόντους, 13 ριμπάουντ), ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ πρόσθεσε άλλους 26. Στην αντίπερα όχθη, ο Σάμετ σκόραρε 31 πόντους, ενώ double-double σημείωσαν οι Κρις Πολ (17 πόντους, 16 ασίστ) και ΝτεΆντρε Έιτον (22 πόντους, 16 ριμπάουντ).

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0