Basket Talk

NBA Christmas: Χάρντεν και Έμπιντ έκαναν ρεβεγιόν στη Νέα Υόρκη

NBA Christmas: Χάρντεν και Έμπιντ έκαναν ρεβεγιόν στη Νέα Υόρκη
Αν και βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 14 πόντους διαφορά οι Φιλαντέλφια Σίξερς άνοιξαν τη βραδιά των Χριστουγέννων με σπουδαία νίκη στο Μάντιστον Σκουέαρ Γκάρντεν επί των Νιου Γιορκ Νικς με 119-102.

Οι Σίξερς ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα αφού έδωσαν με τη χαλαρή τους άμυνα την ευκαιρία στους Νικς με τους Ραντλ και Μπράνσον να βάλουν 37 πόντους στην πρώτη περίοδο και στο ξεκίνημα της 2ης να προηγηθούν ακόμη και με 14 πόντους.


Όμως όσο περνούσε η ώρα και... ζεσταινόταν ο Τζόελ Εμπίντ οι Σίξερς έμπαιναν στο κλίμα του αγώνα και με τον Καμερουνέζο μπροστάρη μείωσαν σε 63-60 στο ημίχρονο από απίθανο buzzer τρίποντο του Μίλτον από το κέντρο του γηπέδου!

Όταν, δε, στην 3η περίοδο ανέβασε την απόδοσή του και ο "μούσιας" Τζέιμς Χάρντεν οι Σίξερς προηγήθηκαν 100-98 για πρώτη φορά στο ματς και με επιμέρους σκορ 24-16 στην τελευταία περίοδο πήραν τη νίκη με 119-112.

Ο Έμπιντ με 35 πόντους και ο Χάρντεν με 29 πόντους και 13 ασίστ ήταν κορυφαίοι των νικητών που είχαν κρυφό χαρτί τον Νιάνγκ με 16 πόντους (4/9 τρίποντα) στο 2ο ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι για τους Σίξερς αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη τους και συνεχίζουν να ανεβαίνουν στην κατάταξη της Ανατολής!

Από τους γηπεδούχους πάλεψε ο Ραντλ με 35 πόντους και ο Μπράνσον με 23 πόντους και 11 ασίστ ενώ ο Ρόμπινσον πρόσθεσε 10 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0