Basket Talk

Γκριγκόνις: «Σήμερα δεν παίξαμε σαν ομάδα, πάμε για... πόλεμο με τον Ολυμπιακό»

Γκριγκόνις: «Σήμερα δεν παίξαμε σαν ομάδα, πάμε για... πόλεμο με τον Ολυμπιακό»
Ο Λιθουανός σουτέρ του Παναθηναϊκού μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, την κακή εμφάνιση απέναντι στην Εφές, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Πόλη από την Εφές για την 15η αγωνιστική της EuroLeague: 

«Θα ήταν εύκολο να τα βάλει κανείς με τους διαιτητές ή με τις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε ομαδικά και για αυτό και χάσαμε με 20 πόντους διαφορά. 

Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί για ένα ακόμη ματς δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, ίσως να είναι πνευματικό το πρόβλημα, δηλαδή θέμα συγκέντρωσης».

Για την επιστροφή του μετά από ένα μήνα στη δράση είπε πως: «Έπαιξα λίγο σήμερα, θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ ώστε να είμαι κομμάτι της ομάδας μου».

Ενώ για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι, Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, θα πάμε σε "πόλεμο" με τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως πρώτα ένα παιχνίδι την Δευτέρα και θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0