Basket Talk

Μεγάλη πρόκριση Παναθηναϊκού στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, 66-60 τον Ολυμπιακό!

Μεγάλη πρόκριση Παναθηναϊκού στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, 66-60 τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 66-60 και κάπως έτσι εξασφάλισε το εισιτήριό του για το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών!

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ περιελάμβαναν το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από το οποίο τελικά οι «πράσινες» βγήκαν οι μεγάλες νικήτριες! Επικρατώντας με 66-60 στο ΣΕΦ επί του αιώνιου αντιπάλου, πήραν την πρόκριση και θα είναι εκείνες που θα βρεθούν στο Final-4, που θα λάβει χώρα το Μάρτιο του 2023.

Το «τριφύλλι», έχοντας ως κορυφαίες τις Ριντ (16 π.) και Κάρτερ (16 π.), έφυγε με το «διπλό» από το φαληρικό γήπεδο, με την Αλεξανδρή να πετυχαίνει τεράστιο τρίποντο στα 26’’, κάνοντας το 60-62. Αυτό το καλάθι, σε συνδυασμό και με τις δύο άστοχες βολές της Σταμολάμπρου που ακολούθησαν, έκριναν τελικά και την αναμέτρηση.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» ξεχώρισε για μία ακόμα φορά η Γκούσταφσον, που πέτυχε το double-double, με 26 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν αρκετή για έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών, εκεί όπου έχουν «κλείσει» ήδη θέση η Νίκη Λευκάδας, η Ελευθερία Μοσχάτου και ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Τα δεκάλεπτα
: 13-25, 27-34, 45-47, 60-66

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0