Basket Talk

BCL: Οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι στο play-in τουρνουά

BCL: Οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι στο play-in τουρνουά
Έστω και την τελευταία αγωνιστική οι ελληνικές ομάδες στο BCL εξασφάλισαν και οι τρεις την παρουσία τους στο play-in τουρνουά 16 ομάδων της διοργάνωσης και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στη φάση των 16 όπου έχουν ήδη προκριθεί 8 ομάδες.
Πάμε λοιπόν να δούμε ομάδα-ομάδα με ποιον παίζει στο play-in τουρνουά και που θα… καταλήξει, σε ποιον όμιλο της φάσης των 16 δηλαδή, αν προκριθεί.

ΑΕΚ: Η “βασίλισσα” με τη 2η θέση και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την τουρκική Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη που χθες έχασε εντός έδρας από τη Μούρθια και κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό της.

ΠΑΟΚ: Ο “δικέφαλος” πήρε την 3η θέση στον όμιλό του και θα αντιμετωπίσει δίχως πλεονέκτημα έδρας τη λιθουανική Ρίτας Βίλνιους, αντίπαλο του Περιστερίου στην 1η φάση.

Περιστέρι: Κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό του και θα αντιμετωπίσει τη Ντιζόν του Νέναντ Μάρκοβιτς δίχως πλεονέκτημα έδρας.

Ιδού όλα τα ζευγάρια του play-in τουρνουά με αριθμό ανά ζευγάρι:

1. ΑΕΚ - Τόφας
2. Μούρθια - Καρσίγιακα
3. Χάποελ Χολόν - Ιγκοκέα
4. Μπαχτσεσεχίρ - Οστάνδη
5. Λούντβιχσμπουργκ - Λιμόζ
6. Μπενφίκα - Νταρουσάφακα
7. Ντιζόν - Περιστέρι
8. Ρίτας Βίλνιους - ΠΑΟΚ

Οι αγώνες του play-in τουρνουά που θα διεξαχθούν με σύστημα best of three, δηλαδή προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει πρώτη δύο νίκες θα διεξαχθούν: 3 και 4 Ιανουαρίου 2023 οι 1οι αγώνες, 10 και 11 Ιανουαρίου 2023 οι 2οι αγώνες και 17 και 18 Ιανουαρίου 2023 όπου χρειαστεί 3ος αγώνας. Ο 1ος και ο 3ος (αν χρειαστεί) αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας με πλεονέκτημα έδρας.

Από εκεί και πέρα οι ομάδες που θα προκριθούν από κάθε ζευγάρι θα τοποθετηθούν στους παρακάτωτ ομίλους για τη φάση των 16, ομίλους όπου ήδη βρίσκονται οι 8 πρώτες ομάδες των 8 ομίλων της 1ης φάσης.

9ος Όμιλος: Στρασμπούρ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Νικητής 3, Νικητής 7
10ος Όμιλος: Βόννη, Μανρέσα, Νικητής 4, Νικητής 8
11ος Όμιλος: Γαλατασαράι, Ουνικάχα Μάλαγα, Νικητής 1, Νικητής 5
12ος Όμιλος: Μπιλμπάο, Τενερίφη, Νικητής 2, Νικητής 6

Δηλαδή όσον αφορά στις ελληνικές ομάδες: Η ΑΕΚ αν προκριθεί θα πάει στον όμιλο με Ουνικάχα Μάλαγα, Γαλατασαράι και μία εκ των Λούντβιχσμπουργκ ή Λιμόζ. Ο ΠΑΟΚ στον όμιλο με Βόννη, Μανρέσα και μία εκ των Μπαχτσεσεχίρ ή Οστάνδη Το Περιστέρι στον όμιλο με Στρασμπούρ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και μία εκ των Χάποελ Χολόν ή Ιγκοκέα

Γιάννης Ψαράκης 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0