Basket Talk

Καντζούρης: «Οι παίκτες θυσίασαν το σώμα τους, πάλεψαν σε κάθε φάση»

Καντζούρης: «Οι παίκτες θυσίασαν το σώμα τους, πάλεψαν σε κάθε φάση»
Στη θέληση και την μαχητικότητα των παικτών του στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Καρσίγιακα με 80-72. 


 

Με μία απίστευτη ανατροπή από το -25, η ΑΕΚ επικράτησε της Καρσίγιακα με 80-72 και προκρίθηκε στο play-in του BCL. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Καντζούρης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που έβγαλαν οι παίκτες του, το οποίο έφερε και την ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε μπάσκετ. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου γιατί συνέβη αυτό, αλλά τα κρατάω για μένα και τους παίκτες μου. Μετά οι παίκτες έδειξαν αξιοσέβαστη ψυχραιμία, σταμάτησαν τα λάθη στην εκτέλεση σε άμυνα και επίθεση και όταν έπρεπε έκαναν την τελική τους αντεπίθεση. Μόνο όταν κάνεις απλά πράγματα μπορείς να παίξεις σωστό μπάσκετ. Είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν δύο εβδομάδες κέρδισε στο σπίτι της Εφές. Βρεθήκαμε στο -25 αλλά επιστρέψαμε. Ήταν μια ομαδική δουλειά, όσοι ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες».

Για την παρουσία του Ακίλ Μίτσελ: «Δείχνει μια μεγάλη σταθερότητα. Πριν υπογράψει του είχα εξηγήσει τι επιπέδου παίκτη τον θεωρώ. Πρέπει να συνεχίσει να είναι ταπεινός και πεινασμένος, γιατί έχει πολλά περιθώρια να παίξει ακόμη καλύτερα».

Για την απουσία του κοσμου: «Ας μας γίνει μάθημα ώστε να μην ξανασυμβεί και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά αξίζουν τη στήριξη του κόσμου».

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0