Basket Talk

Elite League: Απίστευτο σκηνικό στο ΦΕΑ - Ψυχικό, σύρραξη στο παρκέ και... 11 αποβολές για ένα ριμπάουντ! (video)

Elite League: Απίστευτο σκηνικό στο ΦΕΑ - Ψυχικό, σύρραξη στο παρκέ και... 11 αποβολές για ένα ριμπάουντ! (video)
Χάος επικράτησε στο κλειστό «Απόστολος Κόντος», λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης της ΦΕΑ με το Ψυχικό για την 11η αγωνιστική της Elite League. Δημιουργήθηκε ένταση στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, οι δύο πάγκοι μπήκαν στο παρκέ, οι παίκτες έγιναν ένα... κουβάρι και στη συνέχεια, μετά από διαβουλεύσεις οι διαιτητές αποφάσισαν την αποβολή 11 μελών των δύο ομάδων! 
Στα 44" πριν το τέλος και με το σκορ στο 71-67 υπέρ των γηπεδούχων, το Ψυχικό είχε την επαναφορά. Η μπάλα έφτασε στον Αθανασούλα, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο, όμως στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, σχεδόν 30'' πριν το φινάλε, κυριολεκτικά έπεσαν... κορμιά! Ο Παπανικολάου χρεώθηκε με φάουλ επάνω στη διεκδίκηση, «αρπάχτηκε» με τον Στεργιάκη και ακολούθησε... γενική σύρραξη, με τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων να μπαίνουν στο παρκέ και την κατάσταση να μοιάζει εκτός ελέγχου!

Το ματς διεκόπη για αρκετή ώρα, μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν και οι διαιτητές να πάρουν την απόφαση να αποβάλουν 11 συνολικά μέλη από τις δύο ομάδες! Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε στη μετάδοση του αγώνα στο επίσημο κανάλι της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» στο YouTube, από πλευράς Ψυχικού αποβλήθηκαν ο κόουτς Ρεμεντέλας και οι ΓοργόνηςΑμβράζηςΚουκάς, Παπανικολάου και Βίκτορ ενώ για τους γηπεδούχους της ΦΕΑ, εκτός αγώνα πέρασαν οι ΚαραχάλιοςΣτεργιάκηςΓεωργοπαπαδάκοςΔεϊμέζης και Λίτσος! Για την ιστορία, το 71-67 ήταν και το τελικό σκορ, με την ΦΕΑ να πετυχαίνει μια σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής. 

Δείτε το απίστευτο περιστατικό, που ξεκινάει από το 2:09:30 του παρακάτω βίντεο της αναμέτρησης, από το επίσημο κανάλι του πρωταθλήματος:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0