Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Αν σκεφτούμε τον Παναθηναϊκό, θα χάσουμε από τον Ερυθρό!»

Μπαρτζώκας: «Αν σκεφτούμε τον Παναθηναϊκό, θα χάσουμε από τον Ερυθρό!»

Απόλυτα προσηλωμένος στο ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο το επικείμενο ματς και όχι το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκέφτεται από τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (30/12), καθώς προέχει η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (22/12).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της αναμέτρησης με τους Σέρβους:

Για την ήττα από τη Βιλερμπάν και τη συνέχεια: «Συνήθως οι προπονητές το χρησιμοποιούμε σαν κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι. Ως ένα πεδίο που πιέζουμε τους παίκτες να μην επαναλάβουν τα ίδια. Μένει να δούμε αν τα καταφέραμε και αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς που είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί ο κόσμος να το αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι. Αν δείτε τα αποτελέσματα του Αστέρα τον τελευταίο 1.5 μήνα θα το καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή οι Βιλντόζα και Νέντοβιτς, οι οποίοι δεν έπαιζαν στο κακό διάστημα του Αστέρα, σκοράρουν και δημιουργούν περίπου το 60% των πόντων του. Περίπου σε 25 λεπτά που παίζουν μέσο όρο, έχουν πάνω από 14 πόντους μέσο όρο. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά απέναντί τους, αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν στο μυαλό του υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στις 30/12: «Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γιατί αν το κάνουμε αυτό θα χάσουμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αυριανή αναμέτρηση, γιατί ο βαθμός επικινδυνότητας είναι πολύ μεγάλος, όπως κάθε αγώνας της Ευρωλίγκας. Και αυτό το τελευταίο δεν χρειάζεται να το λέω εγώ, αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα από τα αποτελέσματα. Η Ρεάλ έχασε από την Ζαλγκίρις, η Εφές τα δύο τελευταία παιχνίδια, η Φενέρ τρία συνεχόμενα ματς, δεν χρειάζεται να πω λοιπόν πως αν δεν συγκεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι, θα το πληρώσεις. Άρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0