Basket Talk

Κώστας Αντετοκούνμπο: Ανακοινώθηκε από τη Φενέρ!

Κώστας Αντετοκούνμπο: Ανακοινώθηκε από τη Φενέρ!
Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη και σε συλλογικό επίπεδο θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος γίνεται κάτοικος Κωνσταντινούπολης για χάρη της Φενέρ.
Ο «κύβος ερρίφθη» λοιπόν για το μέλλον του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ, λίγες μέρες αφότου έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς, επιστρέφει στην Ευρώπη και τη Euroleague για χάρη της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι έψαχναν κάποιες λύσεις στη frontline τους μετά και τον τραυματισμό του Μότλεϊ, και ο πρώην παίκτης των «ταύρων», φάνταζε πολύ καλή επιλογή. Εκεί βέβαια θα συναντήσει τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Νικ Καλάθη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «γηραιάς ηπείρου» τη σεζόν 2021-22 με τη φανέλα της Βιλερμπάν, μετρώντας 5.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε κάτι περισσότερο από 13 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Τελευταία του ομάδα ήταν οι Σικάγο Μπουλς, εώνώ το μεγαλύτερο κομμάτι φέτος το πέρασε στη G-League και τους Windy City Bulls. Σε 12 αγώνες της αναπτυξιακής λίγκας, φέτος είχε 11.7 πόντους , 6.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.3 τάπες κατά μέσο όρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0