Basket Talk

Τζέιμς: «Να έχουν @ρχ!δ!@ και να παίζουν άμυνα»!

Τζέιμς: «Να έχουν @ρχ!δ!@ και να παίζουν άμυνα»!
Όχι και με τόσο... θετικό μάτι πήρε το γεγονός πως η Άλμπα Βερολίνου επέλεξε άμυνα «box and one» για 40 λεπτά, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι Γερμανοί στο Πριγκιπάτο.
Η Μονακό χρειάστηκε το buzzer beater του Οκόμπο για να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης αλλά και πάλι ηττημένης Άλμπα Βερολίνου (τρέχει σερί 0-11) το βράδυ της Παρασκευής (16/12) και ο σταρ της γαλλικής ομάδας, Μάικ Τζέιμς,... ξεσπάθωσε στο τουίτερ για την απόφαση των Γερμανών να αμυνθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με άμυνα «box and one» (σ.σ. τέσσερις ζώνη και ένας man-to-man).


«ΟΚ, η μέρα έχει περάσει και ο αγώνας έχει τελειώσει. Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι το να παίζεις άμυνα box and one για 40 λεπτά στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι γελοίο;» πόσταρε ο πάντα ενεργός στο twitter Αμερικανός γκαρντ, για τον οποίο βέβαια η επιλογή του Ίσραελ Γκονζάλες, έπιασε... τόπο. Ο Τζέιμς δεν ήταν και στην καλύτερή του βραδιά παραγωγικά τουλάχιστον, μετρώντας 8 πόντους (3/3 δίπ., 0/2 τρίπ., 2/2 βολ.), 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 31'.

Όταν μάλιστα ένας ακολουθώς του, του εξήγησε πως ο ρυθμός του αγώνα και οι αριθμοί λένε κάτι διαφορετικό, ο Τζέιμς πρόσθεσε: «Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Να έχουν @ρχ!δ!@ και να παίζουν άμυνα»!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0