Basket Talk

Πονίτκα: «Είχαμε προβλήματα επικοινωνίας στην άμυνα»

Πονίτκα: «Είχαμε προβλήματα επικοινωνίας στην άμυνα»
Στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού λόγω της κακής επικοινωνίας στην άμυνα απέδωσε την ήττα στη Βαρκελώνη ο εκ των διακριθέντων, Ματέους Πονίτκα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. 

Εμφανώς στενοχωρημένος αλλά και συνειδητοποιημένος για αυτά που πήγαν λάθος εμφανίστηκε ο Ματέους Πονίτκα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. «Στο τελευταία λεπτά είναι και λίγο... τζόγος. Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε το ματς, εκεί που βρεθήκαμε να κυνηγάμε μεγάλη διαφορά και γυρνούσαμε, γυρνούσαμε αλλά τους βλέπαμε μπροστά μας» είπε σε πρώτη φάση και πρόσθεσε. «Είχαμε προβλήματα επικοινωνίας στην άμυνα. Στο δεύτερο επιστρέψαμε, προσαρμοστήκαμε αλλά πρέπει να συμβαίνει από νωρίς αυτό και όχι στο τέλος, γιατί κάποιες φορές το γυρνάμε ενώ άλλες δεν προλαβαίνουμε».

Ως προς την κούραση που φάνηκε να υπάρχει, τόνισε ότι «Δεν είναι ότι φανήκαμε πως δεν είχαμε ενέργεια. Δεν αποτελεί δικαιολογία να ρίχνεις μία ήττα σου στην κούραση. Το ίδιο ισχύει σε όλες τις ομάδες», ενώ τέλος για τη διαφορά και τα ψυχικά αποθέματα που βρήκαν οι «πράσινοι» και γύρισαν στη διεκδίκηση του ματς, είπε ότι: «Δεν σημαίνουν κάτι οι διαφορές 15 και 20 πόντων σε αυτό το επίπεδο. Το καταφέραμε, βρήκαμε ρυθμό για να μπορέσουμε να το διεκδικήσουμε. Και η Μπαρτσελόνα έκανε λάθη, εμείς προσαρμοστήκαμε, είχαμε το μομέντουμ αλλά δεν έφτασε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0